torstai 16. helmikuuta 2017

Brian Wilson Poriin

No niin, tämä on uutinen! Brian Wilson tulee 13.7 Pori Jazziin Al Jardinen ja Blondie Chaplinin kanssa. Kyseessä siis on jo varsin pitkäksi venynyt Pet Sounds-kiertue.

Kaikki epäluulo ja kyynisyys on nyt poispyyhkäistyä, olo on kuin tosiuskovalla, joka on menossa katsomaan Jeesuksen paluuta. Voi tätä ilon päivää! Hallelujah, sanoisi Leonard! Heti alkoi jännittämään, että pysyyhän se mies hengissä heinäkuulle asti, kun on näitä päinvastaisia (ei ole pysytty hengissä) tapauksia viime vuonna oli useampikin.

Mahtaako Porissa olla tarjolla Brian Vip-paketteja, jonka hankkimalla pääsee kuvaan Brianin kanssa ja soundcheckiin ja saa kasan tarpeellista mainossälää ja elämäkerran nimmarilla. Ja kaikki tämä vain 500 taalaa. Varatililläni on muistaakseni 69 senttiä, joten pieni säästökampanja lienee syytä aloittaa. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Huomenna tähän aikaan Brian Wilsonin Porin keikkaan on yksi päivä vähemmän!
I'm Waiting for The Day!

http://concert.arte.tv/fr/brian-wilson-la-baloise-session

6 kommenttia:

  1. Brian Wilson Suomeen, ihan kiva juttu – viitsinköhän raahautua paikalle? Samana päivänä olisi kylläkin alueeni asukasyhdistyksen järjestämä kahdeksan tunnin luento pölytäin historia ja tulevaisuus tarkasteltuna muuttuvien mutaatioiden näkökulmasta...

    Ei kun oikeesti: JIPPIJAIJEE!!! 41 vuotta odotettuani, tämä päivä koittaa vihdoinkin 13.07.2017.
    Onnen kyyneleet valuvat pitkin poskipäitä – MESTARI itse livenä.

    Monta pähkinää vielä ratkaisematta ennen konserttia.
    Laittaisinko keikalle Pendletonin sinisen ruutupaidan ja sen alle valkoisen t-paidan ja jalkaan valkoiset Levikset vai olisiko Smile t-paita tilanteeseen sopivan intellektuelli tai pitäisikö ehkä olla hieman arvokkaammin pukeutunut, vaikkapa smokkiin?

    Luonnollisesti ennen h-hetkeä täytynee ottaa töissä pari viikkoa käyttämättömiä sairiksia peliin.
    Joku ajattelematon työkaveri saattaisi tartuttaa noroviruksen tai flunssan ihan viimeisillä metreillä ja siinähän sitten joutuisin menemään paikalle vajaakuntoisena. Nyt täytyy pelata varman päälle!

    Ei juolahtanut mieleen ihan ensimmäisenä, että tulisin näkemään herra Wilsonin Porin Jazzeissa –
    suuri kiitos PJ:n porukalle, kun täyttävät minun ja muutaman muun ihmisen suuren unelman :-) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun Smile -paitani meni siihen kuntoon, että se piti poistaa käytöstä. Mulla olisi kyllä esim. Pet Soundsin vihreä t-paita, jossa on perustajapoikain etunimet, vainajat eri värillä kuin elossa olevat. Paita on vakuuttavasti haalistunut, kukaan ei tule epäilemään, että se olisi tullessa portilta ostettu wannabe-fanin epätoivoinen yritys näyttää uskottavalta.
      Smokkia ei vaatekaapista löydy, se pitäisi vuokrata. Ehkä ei.
      Onneksi ehdin valmistautua tilaisuuteen toista kuukautta, ei ainakaan töistä tartu mitään.
      Kävin Porissa viimeksi -96 ja näin Chuck Beryn kahdesti lavalla ja kerran Pori-Helsinki välillä tienpenkalla kusella.

      Poista
  2. Hieman rupesi huolettamaan, kun heitit kuolema kortin pöydälle. Eihän BW ole enää mikään nuori kolli ja kynttilää on polteltu molemmista päistä ja keskeltä. Luin juurikin, että keikkojakin olisi ollut 2016 tasan 100 (aiempina vuosina 50 on ollut absoluuttinen yläraja), kyllä tämä vuosi pitäisi ottaa hieman rauhallisemmin, kun on tuota vyötärölihavuuttakin ja tärkeä keikka tulossa Suomeen ;-).

    VIP lippuja näyttää irtoavan ainakin Frankfurtin ja Tanskan keikoille, mutta tiedä sitten mikä systeemi täällä tulee olemaan? Sen muistan (hämärästi), että Hartwall-areenalla oli BB:n keikalle myynnissä jonkin sortin VIP lippuja ja ne myös ostin itselleni ja vaimolle. Sen ajan VIP Suomessa se tarkoitti rajattua aluetta missä taisi saada sapuskan ja kaljan vähemmällä jonottamisella (ja minä en edes juo kaljaa, joten sekin meni harakoille).

    Paidoista vielä sen verran, että olisiko tämä sopivan kryptinen? Vain todellinen HC-friikki tunnistaisi mistä on kyse?
    http://www.bathroomwall.co.uk/store/beach-boys-pet-sounds-catalogue-number-tshirt-p-1209.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo paita kävelisi vastaan kadulla, niin voisi lyödä tyhjää pitempäänkin, nyt tajusin asiayhteydestä noin kolmessa sekunnissa ja löytyihän se selityskin kun sivua vähän vieritti. On muuten oivallinen paita. Lisäsin sivun kirjanmerkkeihin. Kiitos vinkistä!

      Poista
  3. "Paidoista vielä sen verran, että olisiko tämä sopivan kryptinen? Vain todellinen HC-friikki tunnistaisi mistä on kyse?
    http://www.bathroomwall.co.uk/store/beach-boys-pet-sounds-catalogue-number-tshirt-p-1209.html"

    Kaikki pitää mennä tärväämään! Vuosiluvun paikalle on laitettu teksti Pet Sounds. Mitä seuraavaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, onneksi ostin omani kun niitä tosimiehen paitoja vielä sai!

      Poista