perjantai 5. toukokuuta 2017

They get around

The Beach Boys aloittaa Euroopan kiertueensa 12.5 Royal Albert Hallista ja päättää sen 27.6 Roomaan. Mikäli laskin oikein, keikkoja kertyy 32. Ihan kunnioitettava määrä.

Minulla sattuu nyt olemaan muuta menoa, joten en pääse keikalle. Vähän harmittaa kun noin paljon olisi mahdollisuuksia. Mike Love on jo 76v., kuinkahan monta vuotta hän vielä jaksaa?

Suomeen Boysit eivät taida enää tulla, semmoista perumista ja uudelleen järjestelyä oli tämä viimeisin viritys, joka sitten onneksi toteutui Sieravuoressa.

Pet Sounds forumilla on hyvä Love-haastattelu, haastattelijana AGD. Kysymykset ovat vähän erilaisia ja Mike innostuu vastaamaan perusteellisesti. Pari viikkoa sitten luin uuden Brian Wilsonin haastattelun, johon toimittaja oli panostanut, mutta Brian oli oma itsensä, eikä sanonut juuri mitään mihinkään. Wilsonin haastattelut voisi lopettaa.

http://petsoundsforum.com/thread/1468/mike-love-on-interview

Huomasin Akateemisessa Mike Loven eläkerran pokkarina. Ei maksa paljon, ostakaa omaksi.
Loven nettisivulla on kovakantista signeerattua kirjaa vielä myynnissä, mutta en katsonut mihin hintaan.

Olen katsonut Brianin uusista keikoista videoita. Välillä mies laulaa kohtuullisesti, välillä menee pahasti pielee, välillä lauleskelu on lähempänä rappia. Bändi on tietysti huippuluokkaa edelleen.
Darian Sahanaja on mukana Zombiesin kiertueella ja häntä tuuraa Billy Hinsche. Matt Jardine oli perhesyiden vuoksi poissa joiltakin keikoilta ja hänelläkin oli tuuraaja, mutta nyt Matt on palannut.
Keikkaohjelmisto on pelkkää Beach Boysia lukuunottamatta viimeisenä tulevaa Love & Mercyä.

Enää vähän yli kaksi kuukautta Pori Jazziin. Toivottavasti Porissa ei sada lunta, eikä mitään muutakaan. Olen nyt vähän säätilan herkistämä, jos tuon noin kauniisti ilmaisisi. Tarvitsisin jo hieman Kalifornia meininkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti