tiistai 4. joulukuuta 2018

Pojat joulukeikoilla

Molemmat keikkailevat osapuolet ovat jouluisissa tunnelmissa liikkeellä ympäri Amerikkaa. Brian on  kiertueella taas Alin ja Blondien kanssa ja Mike ja Bruce tietty virallisissa merkeissä.

Brianin keikoista on tullut aika karua lehtiarviota, en edes ole pystynyt niihin syventymään, niin tekee pahaa. Keikkavideoistakin näkee miten Brian on pihalla ja veisaa mitä sattuu, eikä aina muista laulaa. Bändi on hirmu vedossa, kuten aina, mutta silminnäkijä kertomusten mukaan pientä turhautumista tilanteeseen on havaittavissa bändinkin joukoissa. Al ja Blondie hoitavat omat tonttinsa, Blondie laulaa esim. Merry Christmas Babyn hyvin persoonallisesti blondiemaisella tyylillään kun taas bändi tukee perinteisin menoin. Hienoa!

Youtubessa löytyy jos kiinnostaa. Brianin esiintymistä on kauhea katsoa. Ei kannata, paha mieli vain tulee. Miksi pitää keikkailla jos se on niin sitä itteään?!

Mike on esiintynyt telkussa mainostamassa joululevyään. Hansonin kanssa homma toimii mainiosti. Kyllä Mikestäkin kuulee, että ikää on, mutta ei hän herätä mitään säälinsekaista kauhistelua.

Puoli vuotta ja Royal Albert Hall! Siniraitapaita on jo hankittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti