lauantai 13. kesäkuuta 2020

Kevyt kesäraportti

Raportti on kevyt, koska painavaa sanottavaa ei ole. Painavinta on Endless Summer Quarterlyn facesivulla ollut lause, jossa luvataan isoja uutisia pian. Forumilla on veikkailtu 60v-kiertueilmoitusta tai boxin julkaisua. Jos olisin vetoa lyömässä, veikkaisin edellistä, koska jälkimmäinen ei ole iso uutinen, vaikka ihan kiva onkin. Mitenkähän mahdollinen juhlakiertue vaikuttaa ensi vuoden jo sovittuihin keikkoihin? Turha on tietysti moisia pohtia, koska mitään varmaa ei ole vielä julki tuotu.

Mike on puhunut haastattelussa halustaan tehdä acapella-levy. Nyt olisi ainakin aikaa, kun ei tarvitse keikoilla juosta. Hyvin jos käy, niin Mike tekaisee laululevyn lisäksi toisenkin, johon tuo keväällä julkaistu koronasingle lykätään. 

Ja nyt hienosti yhdistän edellisten kappaleiden aiheet ja kerron vaikeuksistani ESQ:n ja koronan parissa. Muutama päivä sitten huomasin, että ESQ:n kesänumero on ilmestynyt. Järkytyin välittömästi ja pahoitin mieleni, koska kevätnumerokaan ei ole vielä postilaatikkoon kolahtanut. Otin siis reippaasti yhteyttä ESQ:iin ja peräsin lehteäni. Muutaman ystävällishenkisen sähköpostinvaihdon jälkeen selvisi, että koneet eivät koronan takia lennä eli posti on laitettu laivaan. Minun kevätnumeroni siis seilaa jossain Atlantin aavoilla. Ranskalaiset ovat kuulemma saaneet kesänumeron, mutta eivät kevätnumeroa. Tavaran tilaaminen isojen vesien toiselta puolelta ei siis kannata, jos on kiire. Joskus talvella tilasin Ebaystä BB-paidan ja se tuli toukokuun viimeisellä viikolla. Siitäkin myyjä välillä ilmoitteli, että tullin kanssa on vaikeuksia. 

Luen juuri kirjaa "Miksi BB:lla on välii?" noin niinku rennosti suomennettuna. Siinä ei niinkään puhuta musiikista vaan BB:n kulttuurisyhteiskunnalllisesta merkityksestä tai jotain. Mutta malttakaa mielenne, luen kirjan ensin loppuun ja kerron sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti