torstai 6. elokuuta 2020

Summer's Gone eli kesää ei ole enää jäljellä

Okei, helteitä vielä viikonloppuna, mutta maanantaina töihin ja edessä yhdeksän viikkoa loputonta raatamista ennen syyslomaa. Ja tähän kohtaan pitäisi kai lisätä kivoja hymiöitä, jotta kukaan ei ottaisi ensimmäistä lausetta liian tosissaan.

Feel Flows-boxin julkaisu on siirtynyt hämärän peittoon. Joku asianosaisista ei kuulemma ole tyytyväinen boxiin ja valmista teosta pantataan holvissa vielä toistaiseksi tai pahimman skenaarion mukaan se jää holviin. Voi kun on taas vaikeaa! Armottomana optimistina minä luotan siihen, että boxi saadaan julkaistua. 

Beach Boys teki kuunvaihteessa yhden ulkoilmakeikan paikassa, jonka nimen jo unohdin, vaikka juuri äsken sen tsekkasin. Yleisö näytti istuvan harvassa. John Cowsill rumpaloi maski kasvoillaan. Olikohan laulaminen vaikeaa? Vai eikö laulattanut? Siis, se paikka oli Pinewood Bowl, tsekkasin uudestaan. Ensimmäinen kesä sitten vuoden 1961 kun BB tekee vain yhden keikan. Selvennän vielä, ettei BB keikkaillut -61 kesällä.

Youtubessa joku kommentoija kommentoi Miken videota kertomalla, miten hän on rukoillut, että Mike olisi kuollut ja Carl eläisi. Kaikenlaista sitä rukoillaan. Kommentoija ei kertonut on hän kristitty vai joku muu, mutta kai moinen rukoilu on vastoin useammankin uskonopin syvimpiä teemoja. Miken vihaajilta olen kyllä lukenut kaikenlaista, mutta tämä oli uutta. Jos kuvitellaan, että olisi käynyt niin kuin em. henkilö rukoili, niin luulen, että BB olisi lopahtanut siihen. Carl, Al ja Bruce olisivat olleet kusessa, ei heistä kenestäkään olisi ollut etumieheksi. Kaikki olivat päteviä omissa rooleissaan, mutta ei heistä olisi ollut Mikeksi Miken paikalle. BB:n nykyversiossa Christian Love tuo carlmaista soundia mukaan, mutta kuka olisi pystynyt Mike-soundiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti