lauantai 24. lokakuuta 2020

Politiikkaa

 Voi kun joskus miettii, että miksi en valinnut fanituksen kohteeksi jotain toista B-kirjaimella alkavaa bändiä kuten vaikkapa Bay City Rollersia. Mike kaikessa viisaudessaan vei BB:n keikalle Trumpin rahankeruukekkereihin. Onko rahasta nyt niin tiukkaa, että koronaa uhmaten on mentävä keikalle porukan luo, joka ei paljon taudista piittaa. Noin, nyt tuli sanottua terveyspuoli asiasta... 

Mutta se polittinen puoli on tietysti jokaisen oma asia, vai? BB on esiintynyt Reaganin juhlissa ja sen jälkeenkin jommankumman Bushin tai molempien tilaisuudessa. Nykynäkökulmasta ajateltuna esim. Reagan oli fiksu ja hyvin käyttäytyvä mies, ei huudellut Carterille että, "pidäpä äijä lärvi kii," tms, niin kuin Badass Biden, tästä toisesta tyypistä nyt puhumattakaan.

Toisaalta, mitä väliä. En minä boikottia pistä pystyyn, jatkan suosikkiorkesterini kuuntelua entiseen malliin. Silti, jotkut osaavat olla tyylikkäämpiä näissä asioissa. Kun Cohenin Hallelujaata soitettiin Trumpin tilaisuudessa ilman lupaa, perikunnan juristi älähti heti ja vielä jaksoi vittuilla päälle sanomalla, että jos olisivat halunneet soittaa You Want It Darkerin, niin sitten lupaa olisi voitu harkita. Ja tämä yksi bändi menee keikalle! Äh.

Feel Flows on edelleen jäissä, paljon on asiaa palstoilla vatvottu, mutta faktaa on ilmennyt vähän. Ilmestyy tai ei. Joulukuun loppu lienee dead line, kuten ennenkin näissä julkaisuissa.

Syksyn ESQ:ssa Al muistelee alkuaikoja ja Kalifornian postikortin tekemistä. Al on tolkun ihminen haastatteluissakin. Mitään mullistavaa uutta hän ei kerro, mutta hyviä juttuja hänellä on. Brian kun jäi yhdeltä 63-kietueelta pois ja värväsi Alin tilalleen, niin Brian ei "muistanut" kertoa muille. Bändi oli tyytyväinen kun Al paikkasi, mutta Murry oli vihainen, Alille! Kesti aika monta vuotta ennen kuin Al oli myös firman osakas, palkkatöissä meni siihen saakka.

Toivotaan seuraavaa postaukseen oikein hyviä uutisia!


1 kommentti:

  1. Palkkatyö pop- ja rock-yhtyeessä? Kuulostaa kyllä ihan kummalliselta ja oudolta – puuttuu rock-henkisyys. Olikohan isä-Wilsonin neronleimaus?
    Tämäkö oli syy ettei vaivauduttu siirtämään paria päivää Summer Days -albumin kannen kuvauksia? Jos duunari on saikulla, niin ei voi sitten mitään – olkoon poissa. Jos Al olisi päässyt kuvaan mukaan, niin olisi ollut yksi hienoimmista BB kuvista ikinä.
    Mikä mahtaa olla Brucen tilanne nykyään? 13,5 dollaria tunti + iltalisät ;-).

    Samaa mieltä 89konde:n kanssa, Alilla on kyllä palikat hyvin kohdillaan ja hieno mies.

    VastaaPoista