sunnuntai 25. lokakuuta 2020

The Beach Boys Venturan markkinoilla

 Nimimerkki Elora on viime aikoina julkaissut Youtubessa mielenkiintoisia ja monentasoisia videoita BB:n tiimoilta. Nyt viimeisimpänä tuli tuo otsikossa mainittu Venturan (23.10) keikka, joka lähetettiin myös radiossa ja tubessa julkaistu nauhoitus on kai radionauhoitus. 

Miksaus tullee suoraan äänipöydästä ja on aivan karsea. Rummut on pinnassa, Iken epävireinen falsetti on liian kovalla, Scottin kitara kuuluu, mutta Christianin ei juuri ollenkaan, koskettimet silloin tällöin vähän kolisevat, basso ei kuulu ollenkaan (kuuntelin autossa), taustalaulut ovat liian vaimeita, Mike kuulostaa vapisevalta vanhukselta, kaikki on ihan päin persettä.

Honda lopahtaa kesken kaiken, Scott sotkeutuu Rhondan introssa. Jumbe, tätähän voisi jatkaa loputtomiin. Kaiken huipentaa ysäri-ihme Mark Mcnobody, joka päästetään ääneen useassakin kappaleessa, hän saa jopa vetäistä jonkun oman biisinsä, jossa hän yrittää laulamisen sijaan innostaa yleisöä jatkuvilla come on-huudoilla. Ihan hirveää paskaa!!!

Stamos on myös mukana kuviossa, mutta yleisen sekoilun ja epäpätevyyden ilmapiirissä hän ei ole pahimmasta päästä. Hänen Foreverinsä on sentään kuuntelukelpoinen. Samoin Brucen vähäiset ääntelyt ovat lähes ok. 

Kyllä huomaa, että pojat on olleet tauolla. Yläkoulun välituntikonsertissakin homma toimii paremmin. Olisi varmaan syytä palata treeneihin. Jos edellisessä postauksessa mainitussa varainkeruutilaisuudessa bändi on kuulostanut samalta kuin Venturassa, niin hyvä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti