lauantai 5. joulukuuta 2020

The Beach Boys suuntaa toiveikkaana ensi vuoteen

 Heti tunnustan, etten tiedä, ovatko Boysit toiveikkaita vai vain rahan perässä kun suunnittelevat tulevansa kesäkuussa Eurooppaan kiertelemään. Arvelen, että he olettavat koronan olevan poissa laskuista. Rokotteita on tulossa. Kaikki muuttuu hyväksi. Jee.

Sikäli ei muutu hyväksi, että minä en uskalla ostaa keikkalippua Albert Halliin, enkä lentolippua (en edes tiedä, saisiko sellaista ostettua). Jos kaikki peruuntuu, niin voi sitä lystiä. Viime viikolla olisi ollut Helsingissä Art Garfunkel, jos keikka ei olisi peruuntunut. Luotto ei ole vielä kohdillaan keikkojen toteutumisen suhteen. Kidutin kuitenkin itseäni katsomalla, että olisin saanut paikat Albert Halliin kuudennelle riville. Tieto lisää tuskaa. 😡

Brian Wilson olisi samassa hallissa jokunen viikko Boysien jälkeen, huomattavasti kalliimmilla lipunhinnoilla tosin. Sinne en viitsinyt edes katsoa lippuja, masokismillakin on rajansa.

Feel Flows jäi sitten tältä vuodelta tulematta. Tubessa oli vain 30 sekunnin pätkät biiseistä. Näin saatiin kuitenkin tekijänoikeudet vahvistettua. Nyt FF:ia luvataan ilmestyväksi joskus ensi vuoden puolella, ehkä kesällä aikaisintaan, ilmeisesti vain digimuotoisena.

Youtubessa on myös uudempaa keikkatallennetta kuin se surullisen kuuluisa Venturan markkinat. Ainakin niissä parissa pätkässä bändi kuulostaa jo enemmän ammattilaisorkesterilta. Ehkä he pitivät treenit?

Uudessa ESQ:ssa on keskitytty KTSA:iin. Tuo kryptinen lause on lisätty tuohon erottamaan tosifanit satunnaisista lukijoista. En ole vielä lukenut lehteä, ajattelin säästää joululomaksi. Joulun lomalukemiseksi olisi myös Carl Wilsonin elämäkerta. Niin se olisi kyllä ollut viime joulunakin ja kesällä myös. Tällä hetkellä taitaa toistakymmentä kirjaa odottaa sopivaa lukuhetkeä, joten saa nähdä kuinka Carlille käy.


2 kommenttia:

  1. Voiko siis olla enää julmempaa tapaa kuin 30 sekunnin maistiaiset FF materiaalista ja sitten ilmoittaa, että ehkä sitten joskus :-(.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Meitä faneja on usein hemmoteltu hienoilla julkaisuilla ja nyt kun niin ei meinaa millään käydä, niin koville ottaa.

    VastaaPoista