sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Kiertue on taas käynnissä

Pet Sounds-kiertueen ilmeisesti lopullisesti viimeinen osuus on lähtenyt liikkeelle Amerikan puolella.
Settilistan uutuuksia on ainakin Night was so young, Let him run wild (Matt) ja Feel flows (Blondie).

Vip-pakettia ei ole Poriin luvassa. Olisikohan hankalaa festariolosuhteissa?  Lähin Vip-tilaisuus järjestetään Tanskassa. Elämäkertaa ei ole luvassa vaan on palattu nimmaroituun God Only Knows-nuottiin. Lisäksi valokuva vipeistä muusikoiden kera ja soundcheck. Hinta taisi olla 350 €.

Hienoa olisi osallistua, mutta on tuo hinta pientä liioittelua. Toisaalta se on vain rahaa. Kai rahansa voisi turhempaankin työntää. No, tämä on joutavaa spekulointia, koska ei sitä ole siis Porissa tarjolla.

Pori Jazzin sivulta voi päätellä, että Brian on torstain pääesiintyjä. Moneltakohan keikka alkaa? Milloin pitää olla paikalla, että saa parhaan paikan? Sataako vettä? Pikkukameran kai saa tuoda paikalle ja kännykän ainakin. Niuhotetaanko valokuvaamisesta?

Katseluasu on hankittuna jo. Pet Sounds-sarjanumeropaita odottaa henkarissa heinäkuuta. (Kiitos vinkistä!) Pidin sitä yhden päivän töissä, mutta nyt se jää lepovuoroon.

En ole Youtubesta vielä katsonut uusimpia keikkatallenteita. Pitäisikö katsoa vai jättää ylläriksi?Bändihän osaa työnsä, mutta missä vireessä on Maestro itse? Pieniä katkoja poislukien kiertue kestää elokuun alkuun eli Porissa ollaan jo loppusuoralla. Viimeiset keikan on Englannissa ja niihin on perinteisesti panostettu tavallista enemmän. Toivottavasti Poriinkin riittää paukkuja. Lienenkö jo maininnut, että Tukholman Smile-keikka oli konserttikävijän urani kohokohta. En haluaisi olla ainakaan kovin pettynyt Porissa. En usko, että voin olla pettynyt. Voinko? En!

Kesäloman alkuun on 43 päivää ja siitä 40 päivää Poriin. Lähes raamatullisia lukemia! Onko tämä enne!?


2 kommenttia:

  1. KÄÄK ja apua!
    Pori Jazzin ohjelma on nyt täräytetty nettiin.
    http://porijazz.fi/fi/ohjelma

    BW klo. 22.30 – 00.00.

    Herää kysymys, onko Brian iskussa ja virkeänä vielä tuohon aikaan yöstä ja se suurempi kysymys, pysynkö minä hereillä. Täytyy ruveta muuttamaan unirytmiä välittömästi, mutta onhan tässä vielä muutama viikko aikaa, että pääsee sopivaan flow-tilaan.

    Hieman kyllä ihmettelen miksi illan viimeiseksi on pitänyt Brian asemoida? Toiselta kantilta mietittynä, osa ei asiaan vihkiytyneistä tuskin jaksaa roikkua noin myöhään paikalla, eli pidot paranevat, kun väki vähenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kieltämättä paras mahdollinen aika. Canned Heat soittaa neljältä. Missä välissä minä ehdin ottaa päikkärit? Koko päivä selvinpäin ja yöllä takaisin Helsinkiin. Parempi olla hyvä keikka!

      Poista