lauantai 12. toukokuuta 2018

Philharmoniaa

Kesäkuussa tulee levy, jossa alkuperäisiin BB-levytyksiin on ympätty Royal Philharmonic Orchestra.
Sain mainoksen sähköpostiini. Boysit, tuottaja ja kapellimestari eivät säästele ylisanoja tuotetta kehuessaan.

 Spotifyssa voi kuunnella jo Fun*3:n. Ja minähän kuuntelin. Bussissa istuessa taustamelun saattelemana se kuulosti siltä, että joku casiomies on painellut hieman synaansa ja tuottanut viuluääniä sinne tänne. Täytynee kuunnella uudestaan paremmilla vehkeillä, mutta ei se kyllä lupaavalta tuntunut. Levyllä olevat biisit ovat lähinnä ilmeisimpiä hittejä.  GV sisältää alunperinkin selloja yms. Mitähän siihen on saatu lisätyksi? Olen aika skeptinen ja eilen kun luin Pet Sounds-forumia, niin ei sielläkään ilosta kiljuttu.

Brian Wilson kävi selkäleikkauksessa. Tiedotteen mukaan hän on toipunut hyvin. Muutama toukokuun keikka jouduttiin perumaan. Asiaan paremmin perehtyneiden mukaan huhtikuun keikat menivät laulamisen puolesta aika kaameaksi. Liekö johtunut selästä?

Guitar Playerissa on Scott Tottenin haastattelu. Oikein mielenkiintoinen onkin. Uudet biisit treenataan settiin soundcheckeissä, kunhan Totten on ensin lähettänyt laulustemma- mp3:t kullekekin laulajalle kotiläksyksi. Tässä vielä linkki teille friikeille https://www.guitarplayer.com/players/good-vibrations.

Ps. Kuuntelin Fun Fun Funin hieman hifimällä laitteella ja aika tavalla samalta se vaikutti kun ensikuulemallakin. Voi voi!

2 kommenttia:

  1. Kuuntelin myös Fun, fun, funin ja olo ei ollut sen jälkeen ihan fun - en nyt kuitenkaan torppaa koko hoitoa yhden kipaleen pohjalta. Kuvittelin, että kipaleista on jätetty jäljelle vain lauluosuudet ja sitten on fixattu orkesterilla uudet jämäkät pohjat, mutta näinhän ei nyt kuitenkaan näytä olevan. Tulevan levyn biisilistassa on California Suite, mikäs BB biisi tämä tämmöinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko kyseessä Hollandin Calfornia Saga? Tai joku medley? Koska niin mielelläni harrastan Beach Boys-aiheista besserwisseröintiä, en hillitse itseäni nytkään: tämä juttu olisi pitänyt tehdä niin, että joku taitava sovittaja olisi työstänyt partituurin alusta alkaen ja sitten boysit olisivat menneet studioon laulamaan koko jutun uusiksi. Olisi tullut ainakin erilaisia versioita.

      Poista