tiistai 16. huhtikuuta 2019

David Marks ei tule Suomeen

Keikat ovat poistuneet DLM:n kotisivulta. Köpiksen keikkapaikka ilmoittaa, että keikka on peruttu. Suomen keikkapaikat eivät edes ehtineet mainostaa. Mitään selityksiä en ole mistään löytänyt. Davidille voisi laittaa sähköpostia, mutta näinköhän saisin vastauksen? Davidilta voisi myös pyytää nimmaria, vastauskuori postimerkeillä mukaan niin johonkin cd-levyn kanteen saisi nimmarin! Näin ainakin Davidin nettisivulla luvataan. Otetaan harkittavaksi.

Red Sun Rising on tehnyt YouTubeen Wouldn’t It Be Nicesta. Melko akustisesti mennään, alkuperäistä sovitusta mukaillen. Heti intron jälkeen jään kaipaamaan haitareita. En ole mikään haitarimusiikin ystävä, mutta originaalissa ne rokkaavat hanurit on ihan parasta. On siinä parasta moni muukin asia, eikä RSR yllä samalle tasolle. Periaatteessa minä pidän videoista, joissa bändi on ainakin soittavinaan, mutta RSR:n italialainen poikabändi-imago jotensakin tökkii. Ja taustalaulu varsinkin on vaisua. Pieniä melodisia muutoksia on kuultavissa, mutta sama biisi tuo on.
Laitan linkin tähän, niin mielipiteensä voi muodostaa itse, ellei jo ole sitä muodostanut.

https://m.youtube.com/watch?v=96X4ltXZGLg
RSR ei omilla biiseillään ole mitään BB:a, jotain nykyrockkamaa, mitä lie. Bändin laulaja sanoo Beach Boysien inspiroineen heitä aina ja he halusivat tehdä tämmöisen hillityn jutun oman reippaanpuoleisen kamansa vastapainoksi.

Fender julkaisi YouTube kanavallaan mielenkiintoisen pläjäyksen, jossa Brian kertoo biiseistään ja soittaa California Girlsin ja I Get Aroundin Blondien ja Nick Waluskon kanssa. Brian vaikuttaa olevan ihan tolkuissaan ja kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu. Miksi keikoilla tuntuu olevan niin tylsää, ettei hän viitsi oikein soittaa tai edes laulaa?
https://youtu.be/x0BMgIH493s

The Beach Boysien Euroopankiertue kestää toista kuukautta. Viimeisimmät lisäykset ovat Hollantiin Rotterdamin sinfoniaorkesterin kanssa. Semmoinen keikka olisi kyllä mukava nähdä. No, pari kuukautta vielä, niin olen Royal Albert Hallissa! Kyllä sekin kelpaa.

1 kommentti:

  1. Olipa kertakaikkisen harmittava takaisku kuulla, että Davidin keikat on peruttu tällä erää Suomeen. Itselläni oli vakaa aikomus käydä polttamassa silmien verkkokalvoille hänen jalot piirteensä – ainakin toisessa konsertissa. Hmmm…voisikin olla hyvä idea lähettää isompi laatikko tai kontti tavaraa Davidin nimmaroitavaksi. Hän ehkä sitten järkevöityy ja tulee tänne keikalle, kun ymmärtää, että täältä löytyvät ne tosifanit :-).

    ”RSR:n italialainen poikabändi-imago jotensakin tökkii.”
    Niin tökkii!

    Fenderin pätkä ei ollutkaan mikään onneton tekele. Todella hienoa nähdä, että Brianin vireystaso oli mukavasti kohdillaan ja mies vaikutti muutenkin olevan hyvässä hapessa. Onko selkä saatu fixattua vihdoin siihen kuntoon, että kivut eivät enää vie miestä ja maestro on löytänyt uuden vaihteen elämään?

    VastaaPoista