torstai 30. toukokuuta 2019

Mike Loven uusi soolo


Olisinko ESQ:ssa ensi kerran talvella törmännyt tietoon Mike Loven uudesta tekeillä olevasta soololevystä? Viime vuonna tuli joululevy, sitä edellisenä Unleash The Love. Mitähän jännää ensi vuonna? Uutukaisen nimi on 12 Sides Of Summer, hah kuinka hauska sanaleikki.

Biisilista näyttää tältä:

       1. California Beach
  2. It's OK (feat. Hanson)
 
       3. Surfin'
  
       4. Calfornia Sun
  
       5. Surfin' Safari
  
       6. On and On and On
  
       7. Here Comes The Sun
  
       8. Girl From Ipanema
  
       9. Over and Over
   
       10. Keepin' Summer Alive
 
       11. Summertime Blues
  
       12. Rockaway Beach











Rockaway Beach löytyy jo Youtubesta. Kertakuuntelun jälkeen sanon, että ainakin yksi puoli kesästä on kunnossa. Ei tämmöistä coveria tarvitse hävetä, Ramones on saanut BB-silauksen ja toimii!

https://www.youtube.com/watch?v=I1B8Xm3dsv0

Nyt tulee pelkkää spekulointia. Ei kai tuo ollut levyn paras biisi? It's OK on ihan ok myös, mutta kolme muuta BB-lainaa ei lupaa hyvää, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Ja Summertime Blues on myös BB setistä tuttu. Beatlesia, Rivierasta ja Sinatraa seuraksi ja onko tuo Over and Over Miken joltain vanhalta soololta? Ramoneskin on muuten coveroinut California Sunin. No, asia selviää 19.7, jolloin levy julkaistaan. Olen täysin valmis yllättymään positiivisesti.

Brian jahkailee Rock and Roll albuminsa kanssa, mutta Mike pisti homman pakettiin!

2 kommenttia:

  1. Hienosti rullasi ja rokkasi Rockaway Beach, jos muu levy on tehty samalla otteella, niin tässähän ihan herkistyy. Silmäkulmasta valuvan onnen kyyneleen töpöttelin silkkinenäliinalla ja katselin hieman tarkemmin biisilistaa. Over and Over, näyttäisi olevan sama veivaus kuin Miken ensimmäisellä soololla? Rynnistin Beach Boys kammioon ja kaivoin tuhdin pölykerroksen alta Lookin Back With Love albumin. Jos on ainoastaan kaksi vaihtoehtoa, ottaa turpaansa tai kuunnella Over and Overia, niin kaiketi jälkimmäinen vaihtoehto on ihan siedettävä. On and On and On kuulosti sen verran tutulta, että jossakin vaiheessa olen siihen törmännyt Miken nimen yhteydessä — nyt muistin, YouTubessa on tästäkin jonkin sortin vetäisy, voi olla ihan hyvä valinta levylle. 57 vuoden veivauksen jälkeen Surfin´ ja Surfin´ Safari uudestaan purkitettuna, hrrrrrr… kylmät väreet menee selkäpiissä. Toisaalta, jos kappaleet on tehty samassa hengessä kuin aikoinaan Brian Sezterin syvämuokkaama Little Deuce Coupe, niin ei voi mennä pieleen — mutta onkohan Mike kuullut Sezterin teosta?
    Taidan antaa syväjäädyttää itseni 19.7. asti, jotta aika kuluisi nopeammin, sen verran tässä ollaan kaikesta huolimatta täpinöissä.

    VastaaPoista
  2. Rockaway Beach on kesän settilistassa! Voi tätä ilon päivää ja kesää!

    VastaaPoista