sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Siirtyvät keikat

Brian on julkistanut uudet keikat kesälle -21. Kaikki on tältä vuodelta peruttu. Ympäri Eurooppaa yhteensä 17 keikkaa, ei nyt sentään Suomessa. Heinäkuussa olisi Royal Albert Hallissa. Paikkoja on vielä runsaasti myytävänä, kalleimmat liput taisi olla jotain 160 puntaa. Paitsi jos haluaa vieläkin kalliimmat, niin sitten 210 tällä hetkellä. Osa lipuista on siis varattu hinnoiteltavaksi kysynnän mukaan, voivat nousta tai laskea.

Ihmistä, joka varaa lennot, hotellin ja sikakalliit liput ensi kesäksi, voi kutsua optimistiksi. Mitenkään ei ole varmaa, että korona ei haittaa elämää vielä vuodenkin päästä. Lisäksi Brianin keikkakunto voi olla ihan mitä sattuu. Tietysti se kotivideo antoi toivoa jostain paremmasta, mutta kyllä olisi iso riski lähteä tuolle keikalle, vaikka se toteutuisikin. Minulta säästyy tämän kesän matkarahat johonkin toiseen ajankohtaan vaan taidan silti jättää RAH:in ja muutkin keikat välistä.

The Beach Boysin keikkakalenteri on siivottu heinäkuun alkuun saakka. Eurooppa jää siis väliin. Skansen mainostaa kesäkuun keikkaa edelleen, mutta uskon enemmän Boysien keikkalistaa.

Yksi heinäkuun keikoista on loppuunmyydyssä Surf Ballroomissa Clear Lakessa. Toivottavasti eivät lähde sieltä lentokoneella!

Vaikuttaakohan tämä koronatauko Miken maksamiin lisenssimaksuihin? Muistaakseni kyseessä on prosenttimaksu keikkatuloista, ei mikään kiinteä hinta. Voin olla väärässäkin.

Saako bändin pojat palkkaa tauon aikana? Ainakin pienet videoesiintymiset on tehty ja Scott Totten on ollut ahkerana uuden biisin kanssa. En tiedä maksaako Mike soittajilleen kuukausipalkkaa vai jotain muuta. Ulkomaan päivärahatkin jää saamatta (jos sellaisia edes on). Olisi kiinnostavaa tietää ko. muusikoiden palkan muodostuksesta. Amerikkalaisethan ovat kovia puhumaan rahasta, mutta tähän asiaan en ole törmännyt missään haastattelussa tai foorumikeskusteluissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti