sunnuntai 28. helmikuuta 2021

California Music: Add Some Music To Your Day

 Olikos se viime kesänä kun ESQ hehkutti, että jotain jännää on tulossa. Sittemmin tuli ilmi se, mitä on tulossa, vaikka se ei tullut. Vaan nyt se on tullut!

Add some music on ilmestynyt you tubeen sukuvetoisena uusintana. Kokonainen levykin on tulossa keväämmällä (tilasin jo). Osa tuotoista menee ruoka-apuun. Näin minä pääsen tukemaan omalla pienellä osuudellani Amerikan nälkäisiä. Joskus hyväntekeväisyys tulee oheistuotteena, en ehkä olisi sinne rahaa ilman tätä vastinetta lähettänyt.

Sukuvetoisuus siis tarkoittaa, että mukana on Miken, Brucen, Alin ja Davidin(!) lisäksi liuta lapsia ja yksi lapsenlapsi. Tuosta listasta heti huomaa yhden puutteen? Missä on Brian? Uudessa ESQ:ssa on näemmä juttu tekoprosessista, olisiko myös Brianin poissaolo selvitetty? Täytynee uusia ESQ:n tilaus.

Kitaroita soittavat Rob Bonfiglio, Jeff Foskett ja David Marks. Videolla on mukava nähdä, että kaksi jälkimmäistä näyttävät olevan suht hyvävoimaisia, vaikka Jeff on aika tavalla laihtunut. En ole hänen terveydentilastaan vähään aikaan mitään kuullut. David on pitänyt todella matalaa profiilia jo ennen koronaakin. 

Edellisten herrojen lisäksi mukana on viulisti ja sellisti, jotka eivät liene sukua, ainakaan nimistä päätellen. Rob B hoitaa kaikki loput instrumentit.  Kokonaisuus on hyvin akustinen ja korvaa miellyttävä. Tempo on ripeä, Boysit laulavat hyvin. Ainut lapsista, joka pääsee laulamaan muutakin kuin taustoja on Matt Jardine. Hän hoitaa osuutensa tyylikkäästi. Vanhoilla filmeillä vilahtavat Carl ja Dennis. Vilahtaa siellä se yksi näyttelijäkin, joka vähän väliä saa itsensä esille BB yhteyksissä. En tajua. Jotain ameriikan meininkiä, kai.

Mike laulaa Lake Tahoen kotinsa terassilla, takana mieletön maisema, Bruce laulaa biitsillä, Al ja David esiintyvät sisällä kotioloissa, muut kuka missäkin. Tämmöisiä erilliskoronavideoita on tullut sattuneesta syystä vuoden sisällä aika paljon, eikä Add mullista mitään, mutta mielellään sen katsoo ja varsinkin kuuntelee. Odotan kiinnostuneena tulevan levyn ilmestymistä. Sekin on mukavaa, että postilaatikkoon kolahtaa cd, eikä vain linkki sähköpostiin tms.

https://www.youtube.com/watch?v=Q74tAbxFtn4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti