sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Mike Love 80v.

 Aika rientää. Tuo äsken parikymppinen bändinperustaja on saavuttanut kunnioitettavan 80 vuoden lukeman. Paljon onnea Mike ja terveitä tulevia vuosia!

Terveyttä voisi tarvita ensi vuonna kun bändin kuusikymppisiä pitäisi juhlia. Mike, Al ja Bruce näyttävät olevan esiintymiskunnossa, Brian oli ennen koronaa aika heikossa hapessa ja David on kadonnut jonnekin, ei edes nettisivujaan päivitä.

Al kertoo tulevista suunnitelmista haastattelussa. Tarkoitus olisi pitää yksi tai kaksi, ehkäpä kolme jonkinsortin tribuutti tms. konserttia. Esiintymässä olisi siis muitakin bändejä tai artisteja. Al ei selvennä mikä olisi Beach Boysin osa tuossa kokonaisuudessa. Mieleen väkisinkin pulpahtaa Hawaii vuonna -86. Ai tsiizus, säästä meidän sellaiselta! Hawaii-keikka tuli jopa Suomen televisiosta aikoinaan. En olekaan sitä sen jälkeen katsonut, vaikka dvd löytyy myös hyllystä. Minä katsoisin mieluummin vaikka Mike & Brucen version esiintyvän, kuin jotain puolivillaista tribuuttijöötiä. Alin mukaan BB voisi lähteä ehkä sitten muillekin keikoille kun ensin on tributoitu esim. L.A:ssa, New Yorkissa ja Lontoossa. Aika epämääräistä. Ihan kiva olisi jos jotain virallista julkilausumaa pukattaisiin julkisuuteen, eikä vain Alin pohdintoja. Jos Alin jutut pitävät paikkansa, niin aika paha pettymys se olisi. Vetäisivät mieluummin vaikka akustisen setin, kuten 2012 Rolling Stonelle tai niin kuin syksyllä 1993 New Yorkissa keikallaan esittivät akustisen välisetin. Siihen tyyliin, kiitos! Ja siis, jos tulee kiertue, en ole pettynyt.

https://jambands.com/features/2021/03/16/al-jardine-and-larry-dvoskin-good-feelings/

Feel Flows saattaa ilmestyä kesäkuussa eli monenlaista saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta. Eipä olisi ensimmäinen kerta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti