sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

The Beach Boys 1973 Release

 Tuommoinen livejulkaisu tupsahti Spotifyhin ilman ennakkovaroitusta keskiviikkona. En ehtinyt sitä tuoreeltaan kuunnella, joten otin sen torstaiaamuna työmatkakuunteluun. 

Help Me Rhondalla lähdettiin liikkeelle. Tai ei meinattu päästä liikkeelle. Sen jälkeen kun miehet on spiikattu lavalle, kestää tolkuttoman kauan ennen kuin päästään asiaan. Kitaroita pitää virittää ja ties mitä säätää. Sama touhu jatkuu ennen jokaista biisiä. HMR:n laulaa Carl tai Dennis, en ole varma. Toinen säkeistö ei muistu laulajan mieleen. 

Välillä laulujen miksaus ei ole kohdillaan, Do It Againin ekassa säkeistössä Mike ei kuulu kunnolla, kertsistä puuttuu ylästemma, sikäli kun sen joku edes laulaa. Torvikaan ei sitä korvaa.

Kotimatka alkaa Heroes & Villainsilla. Aika ok. Sitten Spotify pimenee, koko albuumi on poistettu. WTF!

No, luin paremmin tietävien kommentteja kotona. Se oli taas tekijänoikeusveivaus. Näin saatiin kyseinen konsertti tekijänoikeuksien jatkon piiriin. Nyt voidaan vetäytyä suunnittelemaan jatkoa eli palautetaanko keikka joskus kuultavaksi, julkaistaanko se jossain muodossa vai jätetäänkö kaappiin. 

Jos tuota ei enää julkisesti kuulla, niin ei minua kauheasti haittaa, ei se nyt niin hyvä ollut. Keikka soitettiin Hollywoodissa ja encoressa Brian ja Bruce kapuavat lavalle, näin luin jälkeenpäin. 

Voi olla, että vastaavia keikkoja tulee syksyn paketissa julki, mikäli sellainen julkaistaan. Minulla on fyysinen Sail On vieläkin hankkimatta. Ehkä minä en ole oikea fani.

Kesäkuussa on vieläkin BB-keikkakalenterissa parin viikon aukko. Sujahtaako siihen jokunen Euroopan keikka? Aika viime tippaan jää, jos niin on. Vaikea uskoa, että Mike haluaa pitää siinä kesäloman ja lähteä risteilemään, juurihan hän tuli cruiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti