sunnuntai 2. toukokuuta 2021

The Beach Boys vappukeikalla Texasissa

 https://youtu.be/JriU8mLDqlQ

Eilinen keikka olisi tuossa eli tuoretta tavaraa tarjolla. Ulkoilmalavalla ollaan ja yleisöä on vähän ja harvakseltaan. Bändi on huomattavasti paremmassa iskussa kuin syksyllä, ihan kelpo keikka. Kestoaika on vain n. puolet normaalista eli 1h 15 min. Aika paljon on pitänyt jättää setistä pois. Toivottavasti lyhyt kesto johtuu koronasta, eikä esim. siitä, että Mike ei jaksa pidempään.

Euroopan kiertue jouduttanee perumaan tältä kesältä myös. Englannissa ollaan vasta vähän avautumassa, Saksassa ei onnistu senkään vertaa. Usassakin on keikkoja peruttu tai siirretty, mutta näemmä jonkun keikan saa silloin tällöin tehtyä. Ei taida olla kovin kannattavaa puuhaa, jos lippua saa myydä vain osan kapasiteetista ja yksi pistokeikka on silloin tällöin. Välivuosi taas. 

California Musicin cd on postin kuljettamana tulossa kohti laatikkoani. Spotify-version olen kuunnellut, siitä puuttuu nimibiisin acapellaversio ja se viimeinen versio, mikä on jotain jota en muista. Luin ESQ:n, jossa tekoprosessia selitettiin, mutta eipä siinä mitään erityisen mielenkiintoista ilmennyt. Brian ei ollut käytettavissä, eikä sen syvällisempää selitystä siihen. 

En ollut aikeissa ostaa Alin uutta singleä nimmarilla, koska minulla on jo hänen nimmarinsa. Sitten tuli olo, että pitäähän sitä toimia kun sekä minä, että hän ollaan vielä hengissä. Nyt sekin tuote on tulossa tännepäin. Sitä paitsi, voiko miehellä olla liikaa Al Jardinen nimmareita?

2 kommenttia:

  1. Olisiko keikan lyhykäisyys johtunut siitä, että hyväntekeväisyyden asialla oltiin? Kukapa nyt talkoissa jaksaa painaa lappu pohjassa pitkää päivää. Näppärän oloisesti oli myös hinnoiteltu virtuaalikonsertin liput.

    Kivikova vuorenvarama mielipiteeni Alin nimmareista on, niitä ei voi olla koskaan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, huomasin tilaisuuden luonteen vasta myöhemmin.
      Kiitos, on hyvä saada kanssauskojilta vahvistusta aatteeseen!

      Poista