lauantai 8. tammikuuta 2022

Kesän kiertueet

 Tässä taannoin en uskaltanut ostaa Brianin RAH-keikalle lippua kun epäilin vahvasti sen peruuntuvan. Korona-aikaan ei näemmä tarvita kovin suuria ennustajan lahjoja, keikka ja koko Euroopan kiertue peruttiin. Brian kiertää ensi kesänä ympäri Usaa.

Mielenkiintoisesti Brianin peruuntuneelle keikkapäivälle saatiin tilalle The Beach Boys! Pohdin aikana mahdollista keikkamatkaa Lontooseen, mutta taas tuntuu epävarmuustekijöitä olevan ilmassa. Voisi tulla kalliiksi. Sen sijaan uskaltauduin hankkimaan liput Skansenin keikalle Tukholmaan. Se on ulkoilmakeikka, eikä Boyseja varmasti ole vahvistettu torvisektiolla, eikä tarvitse odottaa kuulevansa muuta kuin ilmeisimmät biisit. Mutta peruutuksen sattuessa selviän vähän halvemmalla. Boyseilla on yhteensä kaksi keikkaa Ruotsissa, muutama siellä täällä Euroopassa ja tuo em. RAH. Keikkojen välipäiviä on sen verran, että niitä tullee lisää. Jos kesällä kaikki menee hyvin, kyseessä on seitsemäs BB-keikkani. Tosifani käyttäisi lomansa matkustelemalla bändin perässä, minä en kykene niin hillittömään menoon. 

Bruce Johnston ja Christian Love ovat olleet mukana tekemässä Weeknd:n uutta levyä. On sävellystä, sovitusta, ohjelmointia ja taustalaulua. Kuuntelin yhden biisin youtubesta. Mitähän tuo ohjelmointi siinäkin biisissä on? On painettu jonkun sekvensseriohjelman nappia, vai? Ihan kiinnostava olisi tietää. Kun minä teen jotain aputaustaa musantunnille Garagebandilla, niin ohjelmoinko minä? Sitä paitsi minä valehtelin kun sanoin, että kuuntelin yhden biisin. En pystynyt kuuntelemaan sitä loppuun asti. Ihan hirveää paskaa.

Siitä tulikin mieleeni, että kuuntelin tänään Beckley-Lamm-Wilsonin albumin, joka on Carlin viimeiseksi jäänyt tuotos. Viimeksi olen kuunnellut sen yli kymmenen vuotta sitten ja ei se kyllä yhtään paremmaksi ole muuttunut. Carl laulaa hyvin, mutta jos biisit on kaameita ysäripökäleitä, niin ei ne kiillottamalla parane. 

Uusin ESQ tuli eilen. Kyseessä on Carl-numero. Carl olisi täyttänyt joulukuussa 75. Mikähän olisi nykyinen BB-livesoundi, jos Carl olisi vielä liideri, eikä Scott Totten olisi bändissä? Veikkaan, että erilainen. En usko, että olisi palattu niin uskollisiin alkuperäissovituksiin kuin nyt. Ja olisiko Al bändissä mukana? No, nyt menee vaihtoehtoiseksi todellisuudeksi.

En tiedä, onko Mike ja Bruce ottaneet rokotukset. Tai bändin pojat. Toivon, että kaikki on ok siinä suhteessa. Ikävää olisi jos rokotusten puute tyssäisi kiertueen. Ruotsissa on tietysti ollut vähän rennompi meininki ja enemmän kuolleita, miten tarkasti siellä sitten kesällä syynätään maahantulijat. Minulla on passit sun muut, jos ei muita vaatimuksia enää tulisi.

Tämä kirjoitus oli muuten blogiteksti nro 80. Lisää on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti